Ayvalık Belediye Tiyatrosu’ndan Eğitime Destek İçin Anlamlı Gösteri

Ayvalık Belediye Tiyatrosu’ndan Eğitime Destek İçin Anlamlı Gösteri
REKLAM ALANI
Yayınlama: 27.08.2025
8
A+
A-

Ayvalık Belediye Tiyatrosu, 28 Ağustos Perşembe akşamı saat 20.30’da Nejat Uygur Sahnesi’nde perdelerini bu kez Eğitime Destek Derneği yararına açıyor.

Bu özel gecede sahnelenecek oyun, bu yıl Yeni Tiyatro Dergisi tarafından verilen “Türkçeye Katkı Ödülü” ve “En İyi İkili Performans” ödülleriyle tiyatro camiasından tam not aldı. Özellikle Alzheimer hastalığına dikkat çeken içeriğiyle beğeni toplayan oyun, sanatseverlere hem anlamlı bir deneyim hem de gençler için umut olacak bir fırsat sunuyor.

Gösteriyi izlemek isteyenler, 500 TL’lik bağış bileti ile hem bu ödüllü oyunu izleme şansı yakalayacak hem de Ayvalık dışında eğitim hayatını sürdüren genç hemşerilerine katkı sağlayacak. Elde edilecek gelir, Eğitime Destek Derneği aracılığıyla Ayvalıklı öğrencilere “Can Suyu” olacak.

REKLAM ALANI