Bandırma Belediyesi tarafından bu yıl yedincisi düzenlenen Bandırma Kitap Günleri, Cumhuriyet Meydanı’nda edebiyat, sanat ve müziği bir araya getirerek kitapseverlere kültür dolu bir gün yaşattı.
Etkinlik kapsamında, usta yazar Ahmet Ümit düzenlediği söyleşi ve imza günüyle büyük ilgi gördü. Katılımcılarla edebiyat üzerine keyifli bir sohbet gerçekleştiren Ümit, kitaplarını imzalayıp hayranlarıyla bolca fotoğraf çektirdi.
Prof. Dr. Yılmaz Arı ise bilgi dolu sunumuyla katılımcılara farklı bakış açıları sundu. Yazarlar Salim Nizam ve İbrahim Köse gerçekleştirdikleri söyleşi ve imza etkinlikleriyle edebiyatseverlerden tam not aldı.
Ayrıca yazarlar Ayliz Filiz, Gültekin Özcan, Durdu Ergenç ve İncilâ Çalışkan, okurlarıyla birebir sohbet etme fırsatı yakalayarak samimi imza günleri düzenledi.
Günün sonunda gerçekleşen müzik dinletileri ise etkinliğe ayrı bir renk kattı. Bandırmalılar, gün boyu kitaplarla iç içe olmanın keyfini çıkarırken, Bandırma Belediyesi kültür ve sanat dolu bir organizasyona daha başarıyla imza attı.