banner

‘Afetzede Barınma Desteği’ başvuruları başladı… E-devlet’ten yapılabiliyor

Deprem bölgesinde konutu Çevre Şehircilik ve İlkim Bakanlığı tarafından hasarlı olarak tespit edilen ev sahibi veya kiracı vatandaşlar için, “Afetzede Barınma Desteği” başvuruları e-Devlet üzerinden başladı. ANKARA (İGFA) – AFAD’dan..

‘Afetzede Barınma Desteği’ başvuruları başladı… E-devlet’ten yapılabiliyor
Yayınlanma: Güncelleme: 123 views
banner

Deprem bölgesinde konutu Çevre Şehircilik ve İlkim Bakanlığı tarafından hasarlı olarak tespit edilen ev sahibi veya kiracı vatandaşlar için, “Afetzede Barınma Desteği” başvuruları e-Devlet üzerinden başladı.

ANKARA (İGFA) – AFAD’dan yapılan yazılı açıklamada, deprem bölgesinde konutu Çevre Şehircilik ve İlkim Bakanlığı tarafından hasarlı olarak tespit edilen ev sahibi veya kiracı vatandaşlarımız için, “Afetzede Barınma Desteği” başvuruları e-Devlet üzerinden başladığı duyuruldu.

Hatalı başvuru durumunda, “İPTAL” seçeneği kullanılarak yeniden başvuru yapılabileceğinin altı çizildi.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.