AK Parti Balıkesir Milletvekili ve Genel Sekreter Yardımcısı Ali Taylan Öztaylan, bir günde gerçekleştirdiği yoğun saha programıyla Balıkesir’in merkezinden kırsalına kadar adeta çıkartma yaptı. Yaklaşık 600 kilometre yol kat eden Öztaylan, esnaftan çiftçiye, gençlerden şehit ailelerine kadar toplumun farklı kesimleriyle bir araya geldi.
“Balıkesir’in her noktasına ulaşmak boynumuzun borcu” diyen Öztaylan, vatandaşla doğrudan temasın önemine dikkat çekti.
Günün ilk durağı Susurluk olan Öztaylan, burada AK Parti İlçe Teşkilatı ile bir araya geldi, esnaf ziyaretleri yaptı ve bir düğün cemiyetine katıldı. Ardından Babaköy Mahallesi‘ne geçerek bölge halkıyla buluşan Öztaylan, mahalledeki talepler ve yatırımlarla ilgili istişarelerde bulundu.
Susurluk programı sonrası Balıkesir’e dönen Öztaylan, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Bilal Dönmez’in yeni doğan oğlu Alparslan için hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Öztaylan, aileye “vatana, millete hayırlı bir evlat olması” temennisinde bulundu.
Kepsut’ta sabah saatlerinde Milletvekili İsmail Ok ile birlikte başlayan program, ilçe teşkilatı ve esnaf ziyaretleriyle sürdü. Öztaylan daha sonra Alagüney Mahallesi‘nde Şehit Sözleşmeli Er Ahmet Kuşak için düzenlenen Mevlid-i Şerif programına katılarak şehidin mezarında dua etti.
Serçeören Mahallesi‘nde vatandaşlarla çay sohbeti gerçekleştiren Öztaylan, ardından Bigadiç İlçesi’ne geçti. Burada teşkilat ziyareti yapan Öztaylan, yangın sonrası konteyner yerleşimi yapılan Köseler Mahallesi’nde incelemelerde bulundu. Vatandaşlarla görüşen Öztaylan, devletin afetlere hızlı müdahalesinin halkta büyük memnuniyet oluşturduğunu söyledi.
Günün son bölümünde Topalak Mahallesi‘nde sünnet cemiyetine katılan Öztaylan, ardından Bigadiç Panayırı’nda esnafla buluştu. Ziyaret turu, Gönen ve Bandırma‘da gerçekleşen düğün programlarıyla sona erdi.
Ziyaretlerin ardından değerlendirmede bulunan Öztaylan şu ifadeleri kullandı:
“Bu yoğun programlar, bizim hizmet aşkımızın ve halkımıza olan sevgimizin bir göstergesidir. Bizim için mesafe değil, milletimizin gönlü önemlidir. Durmadan, yorulmadan yola devam edeceğiz.”