Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Ayvalıkgücü Belediyespor’u antrenmanda ziyaret ederek futbolculara ve teknik ekibe başarı dileklerinde bulundu.
Kırmızı-beyazlı ekibin antrenmanını yerinde izleyen Başkan Ergin, oyuncular ve teknik heyetle sohbet ederek moral verdi. Takımın motivasyonundan duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Ergin, “Takımımızla her yıl olduğu gibi bu sezon da başarılarımızı ve şampiyonluk hedefimizi konuştuk. Kulüp yönetimimiz, teknik ekibimiz ve oyuncularımız büyük bir inanç ve azimle çalışıyor. Bizler de onlara güveniyoruz ve yanlarında olmaya devam edeceğiz” dedi.
Ayvalıkgücü Belediyespor’un kentin gururu olduğunu vurgulayan Ergin, yeni sezonun sakatlıksız, centilmence ve başarılı geçmesini temenni etti. “Ayvalıkgücü Belediyespor’umuza yürekten inanıyoruz. Tüm kalbimizle onların yanındayız” ifadelerini kullandı.