banner

Bilecik Pazaryeri’nde mevsimin ilk kar yağışı başladı

Bilecik’in Pazaryeri ilçesinde kış mevsiminin kendini hissettirmeye başlamasıyla birlikte, ilçede mevsimin ilk kar yağışı başladı. Pazaryeri Gündem / BİLECİK (İGFA) – Pazaryeri ilçesinde kış mevsiminde yağışın olmaması ve havaların mevsim..

Bilecik Pazaryeri’nde mevsimin ilk kar yağışı başladı
Yayınlanma: Güncelleme: 109 views
banner

Bilecik’in Pazaryeri ilçesinde kış mevsiminin kendini hissettirmeye başlamasıyla birlikte, ilçede mevsimin ilk kar yağışı başladı.

Pazaryeri Gündem / BİLECİK (İGFA) – Pazaryeri ilçesinde kış mevsiminde yağışın olmaması ve havaların mevsim normalleri üzerinde seyretmesi nedeniyle ilçedeki çiftçilerin endişeli bekleyişi yağan kar yağışı ile son buldu.

İlçenin yüksek kesimlerinde gece geç saatlerde başlayan kar yağışı nedeniyle Karayolları 14 Bölge 144 Şube ekipleri Pazaryeri ilçesini Bursa’ya bağlayan Ahı Dağı mevkiinde ulaşımın aksamaması için Bursa karayolunda kar küreme çalışması yaptı.

İlçe merkezinde ise Pazaryeri Belediyesi ekipleri vatandaşların kar yağışından etkilenmemeleri için teyakkuzda beklerken, şu ana kadar ilçeye bağlı 24 köyde ise kapalı köy yolu bulunmuyor.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.