Toplumun dezavantajlı kesimine yönelik öncülük ettiği projeli çalışmalarla da devletin ilgisini ve sıcaklığını hissettiren Vali Şıldak, ziyaretleriyle gönül bağı kurmaya devam ediyor. Çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere gittiği..
Toplumun dezavantajlı kesimine yönelik öncülük ettiği projeli çalışmalarla da devletin ilgisini ve sıcaklığını hissettiren Vali Şıldak, ziyaretleriyle gönül bağı kurmaya devam ediyor.
Çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere gittiği Bandırma İlçesinde birçok kesimle bir araya gelen Vali Şıldak Eşi Fatma Nur Şıldak ile birlikte Demirbilek ve Çalışkan ailelerini ziyaret etti.
Sosyal Bütünleşme Projesi hedef kitleleri arasında yer alan engelliler ve koruyucu aileleri yalnız bırakmayan Vali Şıldak, ziyaretinde ailelerle samimi bir sohbet gerçekleştirdi. Aileler kendisinden bir istekleri olup olmadığını soran Şıldak’a nazik ziyaretleri için teşekkür ettiler.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.