banner

Son depremde köprüde büyük yarıklar oluştu

Samandağ ve Antakya yolunda araçların kullandığı köprü, önceki depremlerde yara almış ve bakım onarım yapılmıştı. Aynı köprü son depremde büyük yarıklar oluşturdu. HATAY (İGFA) – Samandağ ve Antakya yolunda araçların..

Son depremde köprüde büyük yarıklar oluştu
Yayınlanma: Güncelleme: 122 views
banner

Samandağ ve Antakya yolunda araçların kullandığı köprü, önceki depremlerde yara almış ve bakım onarım yapılmıştı. Aynı köprü son depremde büyük yarıklar oluşturdu.

HATAY (İGFA) – Samandağ ve Antakya yolunda araçların kullandığı Uğur Mumcu Bulvarı’ndaki köprü, önceki depremlerde yara almış ve bakım onarım yapılmıştı. Aynı köprü son depremde büyük yarıklar oluşturdu.

CNN Türk’teki canlı yayında konuşan 112 ekipleri, köprüden ambulansla zor geçtiklerini, vatandaşların bu köprüyü kullanmaması konusunda uyardı.

Merkez üssü Hatay Samandağ olan 6.4 ve 5.8 şiddetindeki depremlerde bazı binaların yıkıldığı, yıkılan bir binanın enkazında kalan 3 kişinin kurtarılması çalışmasının da yapıldığı öğrenildi.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.