banner

Türkiye’nin ilk çevreci konut projesi bitti

İBB iştiraki KİPTAŞ, 158 bağımsız birimden oluşan Tuzla Meydan Evler projesini bitim tarihinden 6 ay önce tamamladı. Hak sahipleri evlerine erken kavuştu. İSTANBUL (İGFA) -Günde 20 bin litre su tasarrufu..

Türkiye’nin ilk çevreci konut projesi bitti
Yayınlanma: Güncelleme: 60 views
banner

İBB iştiraki KİPTAŞ, 158 bağımsız birimden oluşan Tuzla Meydan Evler projesini bitim tarihinden 6 ay önce tamamladı. Hak sahipleri evlerine erken kavuştu.

İSTANBUL (İGFA) -Günde 20 bin litre su tasarrufu sağlayan Türkiye’nin İlk Çevreci Sosyal Konut projesinin anahtar teslim töreninde konuşan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, israfa son veren, tasarrufu devreye sokan anlayışla belediye bütçesine bereket geldiğini söyledi.  

Tuzla Meydan Evler projesinin temelinin atıldığı dönemde ilçe belediye başkanının ruhsat verilmeyeceği ve yapılamayacağı yönünde karalayıcı sözler sarf ettiğini anımsatan İmamoğlu, “Bugün bu sözlerin ve karalamaların yanlışlığı ispatlandı” dedi. Bostancı – Dudullu metrosunun 2023’ün ilk gününde yeni yıl hediyesi olarak İstanbul’a kazandırılacağını müjdesini veren İmamoğlu, “Bereketin olduğu yerde biliniz ki yatırım vardır. Bereketin olduğu yerde güzel işlerle insanlarınızı buluşturmak vardır. İddiayla söylüyorum ki; İBB bütçesi hiç bu kadar bereketli olmamıştı. Çok dua, destek var bizimle” ifadelerini kullandı.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.